Addresa:

str. Washington nr. 48A, etaj 1, sect. 1, Bucuresti

Octombrie – Luna super ofertelor

 

Sezonul rece s-a instalat si pielea necesita o mai mare atentie in ceea ce priveste ingrijirea si hidratarea. Tocmai din aceasta cauza, partenerii nostrii de la Weyergans au creat special pentru zona de beauty un tratament unic de detoxifiere si hidratare.

 

Impachetarea, terapia cu oxigen si Vacum sunt acum toate la pachet intr-o singura sedinta la pretul de 100 ron(pret initial 250ron/sed)

 

De la Cocon la Fluture, asa cum a fost denumita procedura, veti trai o experinta unica si cu rezultate palpabile.

 

DETOX BODY STYLER

Elibereaza-ti corpul!

30 de minute in coconul de  protectie a Detox Body  Styler –ului sunt necesare  pentru activarea mecanismelor de purificare ale corpului.

Stratul exterior acid al pielii este neutralizat cu ajutorul unui gel electrolitic. Dupa aceea, oxigenul din interiorul coconului este imbogatit cu ioni negativi –  rezultatul: oxigenul ionizat, asanumita – plasma.

 

Activarea incepe!  Excesul de acizi este neutralizat cu ajutorul oxigenului ionizat. In timpul acestui proces, baza este produsa si apa (H2O) este eliberata. Ele sunt scoase din corp prin sistemul limfatic.

Resturile pot sedimenta pe folia de cocon.  Acesta este un semn  al succesului tratamentului.

Stadiul – bucla :

In urmatoarele ore si zile, are loc eliminarea automata de deseuri limfatice. Mai mult decat atat, trebuie asigurat un continut suficient de apa in interiorul corpului.

Aceasta inseamna – trebuie sa bei cat mai multa apa, astfel incat metamorfoza  catre frumusete sa poata continua!

Dupa purificarea corpului, acizii si bazele sunt  in echilibru.

Efectul fluture are loc!

Este rezultatul eliminarii acizilor in exces.

Dupa terminarea procesului de oxigenare a intregului corp, vom continua cu IMPACHETAREA si drenajul limfatic cu Vacumed. Cremele folosite in acest tratament sunt creme high quality, marca Weyergans.